BİNGÖL / SOLHAN - Şehit Kaymakam Ersin Ateş İlkokulu

Hep Birlikte Okuyoruz

Şehit Kaymakam Ersin Ateş İlkokulu olarak 2. sınıf velilerine yönelik;  çocuklara rol model olma, çocuklara okuma alışkanlığı kazandırma ve çocuklara kitap okumayı sevdirmek amacıyla başlatılan kitap okuma etkinliğimizde Doğan CÜCELOĞLU’nun “Geliştiren Anne-Baba” kitabını okuyoruz. Etkinliğe katılmak isteyen veliler 2. Sınıf şube rehber öğretmenlerine başvurabilir. Etkinlik sonucunda dereceye giren velilerimizden;

Birinciye Çeyrek Altın

İkinciye Gram Altın

Üçüncüye 1000 TL

Ödülleri verilecektir.

Kas

Ücret Belirleme Komisyon toplantısı neticesinde 2023-2024 eğitim-öğretim yılında Solhan ilçemiz genelindeki okul öncesi eğitim kurumlarında alınacak ücretler  kahvaltısız taban ücret 0,00 TL, tavan ücret 150,00 TL olarak kararlaştırılmış olup; maddi imkânları yetersiz olan öğrencilerden aidat alınmamasına karar verilmiştir.

Ücret Tespit Komisyonu kararları ve ilgili mevzuat hükümleri gereğince, Şehit Kaymakam Ersin Ateş İlkokulu Okul Yönetimi tarafından okul öncesi eğitimi için komisyonca belirlenen taban ücretin uygulanmasına karar verilmiş olup, Okul Öncesi Katkı Payı 0,00 TL olarak belirlenmiştir.

Kas

Okulumuzca hazırlanacak 2024-2028 Stratejik Planı ile ilgili paydaşların görüşlerini almak, önerilerini değerlendirmek ve bütüncül yaklaşım düşüncesini geliştirmek amacıyla velilerimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için hazırladığımız anketlere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Anketi doldururken gerçekçi bir bakış açısıyla değerlendirme yapmanızı ve görüşlerinizi samimi bir şekilde paylaşmanızı rica ediyoruz.